Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Oyun Life Forum | Oyun Adına Aradığınız Herşey > Forum Genel > İtiraf Edin (Moderatör: Leo) > İTİRAF EDİN....HİÇ ANNE VE BABANIZDAN HABERSİZ İŞLER ÇEVİRDİNİZ Mİ???
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Anket
Soru: !!!ÇILGIN!!!
HİÇ - 1 (25%)
BAZEN - 0 (0%)
EVET - 3 (75%)
ARA ARA - 0 (0%)
HAYIR - 0 (0%)
Toplam oy: 4

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı İTİRAF EDİN....HİÇ ANNE VE BABANIZDAN HABERSİZ İŞLER ÇEVİRDİNİZ Mİ???
Cevaplar 17
Önceki Önceki Konu
Görüntüleyenler
Görüntülenme 759
Sonraki Sonraki Konu

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İTİRAF EDİN....HİÇ ANNE VE BABANIZDAN HABERSİZ İŞLER ÇEVİRDİNİZ Mİ???  (Okunma Sayısı 759 defa)
Eylül 06, 2008, 10:28:45 ÖÖ
Geçerken Uğradım
**
Üye No: 1160
(¯`•._.•[KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım...]•._.•´¯)

Üyelik Bilgileri

Rep Puanı: 6

« :»

Arkadaşlar itiraf edin hiç anne veya ababnıza söylemeden bi işler karıştınızmı???HER AÇIDAN  Haha Yerlerdeyim !
Sponsor Baglantilar

Eylül 16, 2008, 05:10:35 ÖS
Flasher
Üye No: 1292

Üyelik Bilgileri

Rep Puanı: 16

« Yanıtla #1 :»

her zaman
Ekim 01, 2008, 11:20:07 ÖÖ
Geçerken Uğradım
**

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #2 :»

ŞapşaL !  ŞapşaL !
Ekim 02, 2008, 07:36:39 ÖS
ProfesyoneL
Üye No: 462

Üyelik Bilgileri

Rep Puanı: 2

« Yanıtla #3 :»

hep yaparım hemde her zaman sabah koşusuna diye pastaneye falanda gidiyom Dil Çıkartıyor !
Ekim 09, 2008, 07:48:31 ÖÖ
Geçerken Uğradım
**

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #4 :»

pis...ayıp ayıpp
Ekim 11, 2008, 08:15:28 ÖÖ
Flasher
Üye No: 750
Ne mutsuz ingilizim diyene!!!

Üyelik Bilgileri

Rep Puanı: 14

« Yanıtla #5 :»

ben hiç yapmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bye Bye Kalbim Alla Alla ! Elleri Görim! Hehehe ! Kop Bana Bana! CooL ! Üzgün! Aaaaa ! Anaaaa ! Yakalarsam Fena Olur ! Hayır Hayır ! Bliblibli ! Hönk?! Dil Çıkartıyor ! Bye Bye ! Bash Bash ! Haha :) Alkışlıyorum ! CooL'um Olm ! Ağlıyorum :( Dansedelim! Gözkırp Gülümse :) Ahaaa ! Utandım! Okus Pokus! Gel Yanıma Şöle :) Gülümse! Halay Çek :D Kes Be ! Bak Gözlerime ! Selam Hoşgeldiniz! Off yaaaa :S Müzik Dinliyorum Kopp koppp .D ŞapşaL ! Hmm Bi Bakalım.. Hımmm Evet ! Bliblibli! Ühühühüh :( Erkeklerde Ağlar:( Naber Adamım ! Öpim mi :P Mucx Canım :) Haha Yerlerdeyim ! Kkikikik :D Ne'a Cıx Olmamış !
Ekim 18, 2008, 12:49:23 ÖS
Geçerken Uğradım
**

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #6 :»

sen yapsan sasarım zatii  Bye Bye Kalbim Alla Alla ! Elleri Görim! Hehehe ! Kop Bana Bana! CooL ! Üzgün! Aaaaa ! Anaaaa ! Yakalarsam Fena Olur ! Hayır Hayır ! Bliblibli ! Hönk?! Dil Çıkartıyor ! Bye Bye ! Bash Bash ! Haha :) Alkışlıyorum ! CooL'um Olm ! Ağlıyorum :( Gözkırp Gülümse :) Ahaaa ! Utandım! Okus Pokus! Gel Yanıma Şöle :) Gülümse! Halay Çek :D Kes Be ! Kes Be ! Bak Gözlerime ! Selam Hoşgeldiniz! Off yaaaa :S Müzik Dinliyorum Kopp koppp .D ŞapşaL ! Hmm Bi Bakalım.. Hımmm Evet ! Bliblibli! Ühühühüh :( Erkeklerde Ağlar:( Naber Adamım ! Öpim mi :P Mucx Canım :) Haha Yerlerdeyim ! Kkikikik :D Ne'a Cıx Olmamış !
Ekim 18, 2008, 04:38:12 ÖS
Flasher

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #7 :»

sen yapsan sasarım zatii  Bye Bye Kalbim Alla Alla ! Elleri Görim! Hehehe ! Kop Bana Bana! CooL ! Üzgün! Aaaaa ! Anaaaa ! Yakalarsam Fena Olur ! Hayır Hayır ! Bliblibli ! Hönk?! Dil Çıkartıyor ! Bye Bye ! Bash Bash ! Haha :) Alkışlıyorum ! CooL'um Olm ! Ağlıyorum :( Gözkırp Gülümse :) Ahaaa ! Utandım! Okus Pokus! Gel Yanıma Şöle :) Gülümse! Halay Çek :D Kes Be ! Kes Be ! Bak Gözlerime ! Selam Hoşgeldiniz! Off yaaaa :S Müzik Dinliyorum Kopp koppp .D ŞapşaL ! Hmm Bi Bakalım.. Hımmm Evet ! Bliblibli! Ühühühüh :( Erkeklerde Ağlar:( Naber Adamım ! Öpim mi :P Mucx Canım :) Haha Yerlerdeyim ! Kkikikik :D Ne'a Cıx Olmamış !
ben senin kadar yaramaz degilim Bye Bye Kalbim Alla Alla ! Elleri Görim! Hehehe ! Kop Bana Bana! CooL ! Üzgün! Aaaaa ! Anaaaa ! Yakalarsam Fena Olur ! Hayır Hayır ! Bliblibli ! Hönk?! Dil Çıkartıyor ! Bye Bye ! Bash Bash ! Haha :) Alkışlıyorum ! CooL'um Olm ! Ağlıyorum :( Dansedelim! Gözkırp Gülümse :) Ahaaa ! Utandım! Okus Pokus! Gel Yanıma Şöle :) Gülümse! Halay Çek :D Kes Be ! Bak Gözlerime ! Selam Hoşgeldiniz! Off yaaaa :S Müzik Dinliyorum Kopp koppp .D ŞapşaL ! Hmm Bi Bakalım.. Hımmm Evet ! Bliblibli! Ühühühüh :( Erkeklerde Ağlar:( Naber Adamım ! Öpim mi :P Mucx Canım :) Haha Yerlerdeyim ! Kkikikik :D Ne'a Cıx Olmamış !
Ekim 26, 2008, 01:46:44 ÖS
Oyun Sever
*
Üye No: 90

Üyelik Bilgileri

Rep Puanı: 3

« Yanıtla #8 :»

blade_55 ila yaramas olmak mı gerekirr
Ekim 28, 2008, 06:39:11 ÖS
Flasher

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #9 :»

soran oldumu lan d.
Ekim 28, 2008, 06:43:18 ÖS
ecem
Oyun Editörü
Üye No: 1655
oyun life-sims 2-harry potter

Üyelik Bilgileri WWW

Rep Puanı: 18

« Yanıtla #10 :»

ben yaptım galiba Hehehe !
Kasım 01, 2008, 12:02:06 ÖS
Geçerken Uğradım
**

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #11 :»

blade_55 bakıom da kendi kendine havalara girion...ağır ol..... Yakalarsam Fena Olur ! kavga çıkmasın şurda.....herkez laflarına dikkat etsin....içindekileri burda yansıtmasın..dışarda da istediğin kadar savurursun laflarını..ama burda değilllll...  Yakalarsam Fena Olur ! tmmmı kavga etmeyelim... ben şakasına söledim..sen ciddiye aldın..CİDDİYE ALDIYSAN DA BU BENİM SORUNUM DEĞİLLLLL..........
Kasım 01, 2008, 12:04:52 ÖS
Geçerken Uğradım
**

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #12 :»

bu arada yaprakçım katılıom sana...illa yaramaz olmak gerekmez...insanın içi ile dışı bir değildir..dışı melekdir ama içi bir şeytandır..of nese uzattım  Hehehe !
Kasım 01, 2008, 02:49:56 ÖS
ecem
Oyun Editörü
Üye No: 1655
oyun life-sims 2-harry potter

Üyelik Bilgileri WWW

Rep Puanı: 18

« Yanıtla #13 :»

kızım kaç kere sölicem flood yapmaaa Off yaaaa :S
Aralık 06, 2008, 01:30:11 ÖS
Geçerken Uğradım
**

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #14 :»

sanane ya sanane ala ala yaa çattık yaa vallaha yaa.yapıosam yapıom..sanane yani..adamı deli etme etme yaa...bişeyi öğrenmişşin.papağan gibi tekrar edion yaa..uyarma bni tmm mı..uyarmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  Yakalarsam Fena Olur ! yemin ediorum kavga çıkacak yaa yeterrr.milletin ne yaptığı seni alakadar etmezzzzzzzz.....  Yakalarsam Fena Olur ! oyun editörüysen editörlüğünü bill...millete laf sokup durmaa  Yakalarsam Fena Olur !
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!